01.10.2010 06:50

Pozvánka na Setkání celiaků v Brně

Klub celiakie Brno Vás zve na Celostátní setkání celiaků v Brně. Koná se v sobotu 23.10.2010 v rámci doprovodného programu veletrhu Medical Fair Brno Central Europe 2010, v hlavním sále Kongresového centra. Navštivte nás u stánku Vařím s láskou a využijte speciální slevu na nákup knihy Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec

Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR o.s.

Klub celiakie Brno

Pozvánka na Setkání celiaků v Brně

Ve dnech 19. - 22.10.2010 proběhne v prostorách Brněnských veletrhů a výstav mezinárodní veletrh zdravotnické techniky, rehabilitace a zdraví - Medical Fair Brno Central Europe 2010. Na tomto veletrhu bude Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR presentovat činnost svých klubů, mezi něž patří i Klub celiakie Brno.

V rámci doprovodného programu proběhne v sobotu dne 23.10.2010 Celostátní setkání celiaků.

 

Hlavním partnerem je opět společnost JIZERSKÉ PEKÁRNY.

Odborný program

Setkání proběhne již tradičně v sobotu dne 23.10.2010 v hlavním sále Kongresového centra s kapacitou cca 400 návštěvníků. Odborný program začne v 10:00 hod. Účast zatím přislíbili :

MUDr. František Jimramovský – FDN Brno Černá pole, pediatrická klinika,

MUDr. Daniel Bartušek – FN Brno Bohunice, radiologická klinika

MUDr. Jitka Prokešová – FN Brno, Bohunice, IGEK

MUDr.Dastych – FN Brno, Bohunice, IGEK

Ing. Dana Gabrovská – VÚP Praha

MUDr. Maňasková – Centrum preventivní medicíny Praha

SZPI Brno

Jednotlivé přednášky budou odděleny krátkými přestávkami na občerstvení a prohlídku prezentací bezlepkových potravin. Ukončení odborného programu předpokládáme v 15:00 hod. Prezentace výrobků bude probíhat v předsálí nepřetržitě od 9:00 hod. do 15:00 hod.

Hlavním cílem tohoto setkání je zprostředkovat nové poznatky odborníků – lékařů, biochemiků, ale i výrobců a distributorů bezlepkových potravin pacientům a odborné veřejnosti. V průběhu odborné části setkání se Vám přednášející s pomocí videoprojekce pokusí odpovědět na otázky spojené s celiakií a bezlepkovou dietou.

Prodejní akce bezlepkových výrobků za výhodné ceny

 

U některých vystavovatelů můžete využít osvědčené služby objednávky bezlepkových výrobků prostřednictvím internetu. Příslušného vystavovatele kontaktujte na níže uvedených webových stránkách. Kdo nemá možnost kontaktovat prodejce přímo, může tak učinit i prostřednictvím našeho klubu. Stačí sdělit požadovaný výrobek, požadované množství a zaslat na naši adresu info@klubceliakie.cz nejpozději do 15. října 2010. Objednávku můžete učinit i osobně, nejpozději na pravidelné schůze ve čtvrtek 7.10.2010. Zboží pak budete mít u stánku příslušného vystavovatele rezervováno na svoje jméno (nejpozději si jej ale musíte vyzvednout do 11,00 hod. pak bude nabídnuto k prodeji ostatním zájemcům). Pokud neznáte sortiment, naleznete jej na webových stránkách příslušných vystavovatelů (pokud jsou k dispozici a funkční ).

 

Srdečně zveme všechny, kterých se problematika bezlepkových potravin dotýká, a kteří si chtějí vyzkoušet nové výrobky a dodavatele.

 

Další informace získáte na našich www stránkách, popřípadě telefonicky u

 

  • Lenka Haiserová +420 774 672 507

  • Ing. Dalibor Ježorek +420 603 515 718

Srdečně Vás zve Klub celiakie Brno.

—————

Zpět