14.03.2012 06:08

Pozvánka na KURZ VAŘENÍ bez lepku, mléka, vajec, Brno, 25. 3. 2012

Ve spolupráci s gastronomickým studiem Divoká vařečka jsme pro Vás v Brně připravili luxusní kurz vaření bez lepku, mléka, vajec, soji, určený nejen pro celiaky a lidi s potravinovou alergií či intolerancí, ale pro každého kuchaře, který rád čelí novým výzvám. A  tou vaření bez několika základních potravin opravdu je:-).

V kurzu, který můžete navštívit v  neděli 25. 3. 2012 od 11.00–18.00 hodin ve studiu Divoká vařečka, se naučíte připravit sváteční menu od snídaně po večeři: uvařit výbornou jáhlovou kaši, polévku s knedlíčky, obalit řízek a také něco upéct. Dozvíte se, čím lze v kuchyni nahrazovat lepek, mléko, vejce i soju, a jak si připravit skvělou hostinu. Kurz je určen pro max. 10 osob a vede jej Mgr. Zuzana Kobíková, autorka knížek Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec Vařím s láskou: PEČIVO, MOUČNÍKY, CUKROVÍ – bez lepku, mléka, vajec

Kurz si můžete rezervovat zde.

Studio Divoká vařečka se nachází jen pár kroků od tramvajové zastávky Grohova (tramvaj č. 11,3,12,13) na ulici Pekárenská 6, v suterénním prostoru domu.

Těšíme se naviděnou!

Text: Zuzana Kobíková

Foto: Vít Selinger (2011)

 

—————

Zpět