19.11.2011 07:19

Lekce vaření bez lepku, mléka, vajec v Brně, 28.11.2011

Učíte se vařit bez lepku, mléka, vajec? Právě pro Vás představuje ideální možnost praktický kurz Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec, který pořádám díky spolupráci s o. s. LOGO v Nácvikové kuchyni na klinice LOGO, Vsetínská 20, Brno (tady je odkaz na mapu). Lekce jsou určeny pro 6 osob, v 1. lekci jsou ještě 3 místa volná, proto s přihlášením neváhejte. Cena  lekce je 350,- Kč.

1 lekce + 1 surovina = spousta receptů

Půjde o cyklus 2hodinových lekcí ve čtvrtletním intervalu, na kterých budeme připravovat vždy 3 jídla z jedné suroviny, poprvé to bude rýžové mléko, palačinka z rýžových vloček i vánoční nepečené cukroví, jak se v pozvánce dočtete. Těším se na to, že budeme také ochutnávat a dělit se o své zkušenosti.

Co si z kurzu navíc odnesete?

vytištěný materiál včetně zkoušených receptů 3 nové VÁNOČNÍ RECEPTY

balíček RACIO rýžových vloček,abyste si vše mohli vyzkoušet brzy i doma

Kdy? Kde?

První lekce se uskuteční v pondělí 28. listopadu 2011 od 17-19.00 hodin v Nácvikové kuchyni Občanského sdružení LOGO, Vsetínská 20

 

Jak se na kurz přihlásit?

Stačí, když na adresu kobikova@centrum.cz zašlete mail obsahující adresu Vašeho bydliště a telefon.

Pak na Váš e-mail obdržíte informaci o tom, zda je místo v kurzu volné a v tomto případě i náhled faktury včetně informací k uhrazení kurzovného. Po uhrazení částky 350,– Kč (převodem na účet nebo hotově na adrese Vařím s láskou, Doležalova 3, 616 00 Brno) máte místo v kurzu rezervované.

Co nás čeká v dalších lekcích?

Další lekce jsou v plánu vždy cca 1x za čtvrt roku. Tématem každé lekce bude seznámení s jednou surovinou (např. produkty z kukuřice, pohanky, jahel) a nácvik 3 receptů.

 

Komu může kurz pomoci?

Rodičům dětí s poruchami autistického spektra, kteří zvažují úpravu jejich stravovacích návyků,  lidem s onemocněním celiakií, všem, kdo potřebují ulevit přetíženému organismu. Po absolvování lekcízjistíte, že i takto lze vařit jednoduše, pestře a chutně.

 

Budeme rádi, když tuto informaci předáte lidem, kterým by mohla být užitečná.

 

Děkujeme

 

Mgr. Zuzana Kobíková

          a         

Ing. Milena Němcová, 

 

 

 

 

—————

Zpět