24.05.2011 08:46

Jarní setkání celiaků v Brně nabízí bezlepkové výrobky za bezkonkurenční ceny

 

Setkání celiaků v Brně, které pořádá Klub celiakie Brno dvakrát ročně, se těší velké oblibě lidí s bezlepkovou dietou zejména proto, že zde mohou využít prodejní akce bezlepkových výrobků za výhodnější ceny. 

Jarní setkání můžete navštívit v sobotu, 28. května 2011 tradičně v prostorách vestibulu a předsálí 2. N.P. v hlavním sále Kongresového centra Veletrhů Brno, a to od 9.00–13.00 hodin.

"Na pultech obchodů jsou bezlepkové potraviny v porovnání s těmi běžnými o poznání dražší – člověk s bezlepkovou dietou vydá například za 1 kg bezlepkové mouky 70–120 Kč, tedy i sedmkrát více než člověk, který si lepek obsažený v pšenici, žitě, ječmeni a ovsu, odpírat nemusí. Platí to i pro chleba, těstoviny nebo další základní potraviny, což se samozřejmě do rozpočtu bezlepkové domácnosti výrazně promítne," říká Dalibor Ježorek, předseda Klubu celiakie Brno, a dodává: "Právě proto pořádáme vždy v říjnu a v květnu akci, na které výrobci bezlepkových potravin prezentují své zboží a nabízejí jej zákazníkům za velmi výhodné ceny."

Akci, kterou pravidelně navštíví zhruba pět set celiaků z Čech i Slovenska, je největší svého druhu v republice. A protože je o ni velký zájem, nabízejí organizátoři také možnost objednat si zboží předem prostřednictvím internetu, a pak si svou tašku s nákupem pouze vyzvednout. Této možnosti využívá stále více návštěvníků, kteří se zde předzásobí i na několik měsíců dopředu. 

Na Vaši návštěvu čeká i stánek Vařím s láskou s touto nabídkou:

Kniha Vařím s láskou za cenu 240,- Kč
Palačinka bez lepku, mléka, vajec
  • s ovocným džemem  35,– Kč

  • se špenátem 35,– Kč

Kokosové kuličky (balíček 150 g)
  • bez lepku, mléka, vajec, sóji, ořechů, cukru

  • slazené fruktózou (3 g fruktózy na 1 ks) 30,– Kč

Další informace se dočtete na https://www.klubceliakie.cz/,

Srdečně zveme všechny, kterých se problematika bezlepkových potravin dotýká, a chtějí si vyzkoušet nové výrobky a služby určené lidem s celiakií.

Ing. Dalibor Ježorek

předseda Klubu celiakie Brno

+420 603 515 718, info@klubceliakie.cz

 

Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR o.s.

Klub celiakie Brno

Libušino údolí 150, 623 00 Brno

Občanské sdružení registrované MV pod č. VSC/1-7228/91-R

 

—————

Zpět