Zveme Vás na přednášku: Lepek, mléko, vejce jako příčiny zdravotních problémů - 9. 2. 2012, Brno
V životě každého z nás mohou potraviny obsahující LEPEK, MLÉKO, VEJCE fungovat jako neodhalená příčina zdravotních obtíží, které Vás sice přímo neohrožují na životě, ale rozhodně Vám jej nezpříjemňují. Pokud Váš jídelníček na celý život neovlivňuje celiakie nebo jiná nemoc způsobená nesnášenlivostí lepku a/nebo laktózy, bílkoviny kravského mléka (kaseinu) a vajec, máte štěstí.
I tak se stává, že je Vaše tělo oslabené. Ať už virózou, dietní chybou nebo vyčerpáním.
To je ta pravá chvíle, kdy stojí zato přejít alespoň na několik týdnů, nejlépe však měsíců na jídelníček bez lepku, mléka, vajec. Omezit (vynechat) konzulaci masa, cukru, alkoholu a dalších škodlivých látek. A protože se Vaše tělo tímto způsobem čistí, bude dobře přijímat vše dobré a ozdravné, co mu poskytnete. Třeba bylinnou nebo jinou léčebnou kúru. A když už se do toho rozhodnete pustit, možná Vás trápí otázka:
Jak vařit bez lepku, mléka, vajec?
Pokud chcete hledat odpovědi na zmíněné otázky, přijměte mé pozvání na přednášku pořádanou ve spolupráci se společností BODYCENTRUM. Dozvíte se zde především to, s jakými potravinami pracovat a jak v jídelníčku lepek, mléko a vejce nahrazovat.
PŘEDNÁŠKA: Lepek, mléko, vejce jako příčiny zdravotních problémů
KDY: 9. 2. 2012 v 18:00
KDE: v salonku restaurace Glamour na Hybešově 30, Brno; vchod ze zadní strany domu z ulice Vodní.
Přednáší Mgr. Zuzana Kobíková
Vstup: 50,-Kč

Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec
Poznámka Jedlíka: jak se léčit dobrým jídlem
—————
V sekci Partneři Vařím s láskou kontakty na kvalitní společnosti s nabídkami (nejen) pro celiaky
ŠESTÉ vydání Vařím s láskou: bez lepku, méka, vajec
podporují