14.03.2012 04:55

Pozvánka na benefiční KONCERT PRO LINDU - Litvínov

 

O příběhu malé Lindy a její maminky jsme Vás informovali vě článku Sledujte příběh Lindy, která se čile vyvíjí navzdory autismu. Udělejte dobrý skutek, pomůžete zázraku.  Takže už víte, že Linda je na dietě bez kaseinu, lepku i dalších potravin a pokračuje v  imunologické léčbě a aplikaci biomodu, která je v Česku málo známá, a přesto že má dobré výsledky, zdravotní pojišťovny ji nehradí. A to je důvod, proč se paní Jarmila snaží sehnat potřebné prostředky (jde o statisícové částky) na léčbu své dcery prostřednictvím občanského sdružení Dobrý skutek, kde můžete na Lindinu léčbu přispět i Vy.
 

Benefiční koncert pro Lindu

Nyní se podařilo zorganizovat Koncert pro Lindu, ze kterého bude 100 % vybraných finančních prostředků bude použito na léčbu malé Lindy. Akci podpořilo několik sponzorů, a všichni umělci vystoupí bez nároku na honorář. Veškerý výtěžek koncertu se připíše na konto Lindy u o.s. Dobrý skutek. Pokud na koncert nepůjdete a chcete přispět ihned, můžete tak učinit přes online formulář.

Plakát s programem najdete zde .

Termín konání: Koncert se koná 11. dubna 2012 od 18 hodin v Citadele Litvínov.
 
Cena vstupenky: 200 Kč
 
Předprodej vstupenek: Městské divadlo v Mostě, KÁVA - ČAJ MATIKO, INTUS - Radniční sklípek Litvínov.
 
Moderují: Josef  Laufer a Leoš Mareš
 
Účinkují: Martin Maxa, Petr Kolář, Kamila Hübsch, Eva Burešová, Vlaďka Erbová, Eva Decastelo, Andrea Vránová-Kloboučková, taneční studio CASSIO, imitátor M. Jacksona a další. V rámci koncertu proběhne autogramiáda TOMÁŠE ŘEPKY včetně dražby jeho fotbalového dresu.
 
Text: Zuzana Kobíková
Foto: Luboš Dvořák
 

—————

Zpět