08.02.2011 09:50
Fotoreportáž z perníkové ochutnávky v kavárně Spolek
Neměli jste možnost navštívit na sklonku ledna naši ochutnávku perníkových zákusků připravených bez lepku, mléka, vajec? Co se tehdy v kavárně Spolek ochutnávalo, můžete vidět na fotografiích Michala Sängera, recenzenta restaurací, jehož články si můžete přečíst na Foodblogu a v Lidových novinách.
Základní perníkové těsto je jednoduché. Stačí smísit nahřátý med s jáhlovou moukou a kořením, říká právě Zuzana Kobíková, a dr. Petr Přehnil to doplňuje informací o prvním záznamu o pernikářském řemesle v Brně, který pochází z roku 1343.
Foto (c) 2011: Michal Sänger, https://sanger.foodblogs.cz/
—————
V sekci Partneři Vařím s láskou kontakty na kvalitní společnosti s nabídkami (nejen) pro celiaky
ŠESTÉ vydání Vařím s láskou: bez lepku, méka, vajec
podporují