z Vašich dopisů

" Děkuji za rychlé vyřízení objednávky! Už jsem vyzkoušela několik receptů a měly úspěch u dětí i manžela.Přeji hodně zdaru!
Kateřina

"...chtěla jsem se zeptat zda máte ještě k prodeji knihu Pečivo, moučníky a cukroví – bez lepku, mléka, vajec. Načetla jsem sice na internetu spoustu informací, objednala velký balík surovin, ale Vaše profesionílní informace by mi určitě ušetřily spoustu času. Manžel přišel domů s diagnózou celiakie 23.12. 2011. Ihned jsem začala s pokusy o chléb a pečivo, ale výsledek byl vždy buď propadlý nebo sražený. Po zakoupení Vaší knihy Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec jsem si přečetla rady k pečení v troubě a dnes máme konečně dobrý chléb (děkuji)!" Jaroslava S.
 

"...už se těším na Vaši novou knížku o pečení bez lepku, mléka, vajec. Vaše recepty opravdu fungují a výsledek je vždy vynikající! Přeji hodně úspěchů v osobním i pracovním životě!" Božena B.

 

 "...šťastnou náhodou jsem narazila na Vaši knihu Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec. Jsem máma dvouleté holčičky s atopickým ekzémem a potravinovými alergiemi na bílkovinu kravského mléka, vejce,lepek, ořechy atd. Doteď jsem si s vařenímdocela poradila, ale pomalu začínám být zoufalá,co dál.Tězko sháníme i potraviny,bezlepkoveho peciva je dostatek, ale kdyz se zkombinuje víc alergií, tak je to horsi. Používám jáhly, pohanku a sháním, co se dá... Jsem Vám moc vděčná, že se věnujete takto "postiženým" detem a moc si toho vazim. Mejte se moc hezky! Lenka M.

 

"...Zajímám se dost intenzivně o zdravou životosprávu v nejširším možném pojetí, tedy i hodně o stravu. Jsem spíše zvědavý na Vaše recepty a nápady, jak vařit bez lepku a mléka. Mléku a mléčným výrobkům se vyhýbáme již delší dobu, ale rád bych omezil i příjem lepku (spíše preventivně), inspirace není zkrátka nikdy dost a tolik zajímavých knížek v tomto oboru zase u nás nevychází." Petr K.

 

"... Jednu knížku objednává pro sebe a druhou pro manželovu sestřenici, jejíž dcerka má celiakii. Já mám dva malé syny a protože manželova maminka zemřela před nedávnem na rakovinu žaludku (dle paní doktorky to mohla být také neléčená celiakie), nyní chceme poslat i naše syny na vyšetření. Věřím, že nebude prokázána, ale i tak bych chtěla do jejich jídelníčku zařadit jídla ze surovin, která v běžných kuchařkách nenacházím." Květa R.

 

"...Mojí dceři byly v březnu dva roky. Od zimy má ekzémy, je to čím dál tím horší a tak jsme v červnu navštívili alergologa, který zjistil alergii na mléko a vejce (bílek i žloutek). Měla by 3 měsíce držet dietu bez mléka a vajec a potom se uvidí, co dál. Vaše kniha mně zaujala a myslím si, že ji budeme používat i později - i v případě, že by alergie časem vymizela."  Lucie U.

 

"... jsem ráda, že si mohu koupit Vaši kuchařku Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec. Vařím pro syna, se kterým jsem už po několik let marně chodila po vyšetřeních se silnými bolestmi hlavy a lékaři nemohli zjistit příčinu. Letos v lednu jsem navštívila se synem kliniku celostní medicíny v Praze a paní doktorka Stranadelová ho začala léčit  a mimo jiné doporučila změnu stravování - především minimalizovat lepek, nejíst brambory... Dodatečně i naše paní doktorka z rozboru krve diagnostikovala intoleranci na lepek. Syn byl  dvakrát velmi vážně nemocen - streptokok na plících a zánět mozkových blan - užíval často léky na bolest hlavy..  Při dodržování diety - bezlepkové a vynechání brambor - bolest hlavy se zlepšila. Snažím mu vařit jídla, která by mu co nejméně zatěžovala organizmus - hodně zeleniny, luštěniny... Těším se na nové nápady z Vaší kuchařky." Marie J.

 

"...Naštěstí nemusím z jídelníčku pro svého manžela a dvouletou dcerku vypouštět žádné potraviny, ale chci nám trochu obohatit jídelníček a právě mléko a pšeničnou mouku nepovažuju za jeho ideální součást." Jana H.

 

"...po druhém porodu mi zjistili alergii na bílkovinu kravského mléka a na žito, částečně na pšenici, dcera - 4 roky - má alergii na vejce, druhá dcera - 10 měsíců - má alergii na bílkovinu kravského mléka po  mně, ale u té doufám to časem vymizí. Už půl roku tápu co vlastně mám jíst, pořád hubnu, tak bude pro mě Vaše kniha opravdu spásou." Marie F.