Aktuality

06.05.2011 06:59

Brigancia, o. s. představí na festivalu Líšeň sobě i občerstvení a poradenství pro celiaky

V květnu můžete v Brně navštívit hned několik akcí určených pro lidi s celiakií. Jednou z nich je (byť okrajově) i Líšeň sobě – kulturní jarmark líšeňských spolků a osobností, kde se 21. 5. 2011 od 9-12 hodin představí i nezisková organizace „Brigancia, o. s.“, jejímž novým cílem je poskytovat...

Celý článek

—————

02.05.2011 09:54

Květnová prezentace kuchařské knihy Vařím s láskou: bez lepku, mléka vajec ve Family Pointu Brno

Především pro maminky malých alergiků či celiatiků je určena prezentace kuchařské knihy Vařím s láskou: bez lepku, mléka vajec, kterou její autorka Zuzana Kobíková představí 11. května 2011 v 10.00 hodin ve Family Pointu na Josefské ulici v centru Brna. Součástí prezentace budou také informace o...

Celý článek

—————

21.04.2011 08:49

Tipy na jarní a velikonoční stůl bez lepku, mléka, vajec

Jaké sezónní potraviny přináší na náš stůl jaro? Třeba medvědí česnek, což je specialita, kterou nyní seženete na každém správném trhu, anebo se pro ni vydáte do lesů, abyste si z něj pak mohli připravit polévku podle receptu, který se z pořadu Vlna z Brna dozvíte. Jak vypadá mazanec připravený bez...

Celý článek

—————

11.03.2011 16:46

VAŘÍM S LÁSKOU jáhly v pořadu SAMA DOMA - online

Hostem pořadu SAMA DOMA byla 11.3. autorka kuchařské knihy Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec, Zuzana Kobíková. Představila zde jáhly a dva recepty: Jáhly s restovanými žampióny a pažitkou a sladkou jáhlovou kaši s medem, hruškami a naklíčenými slunečnicovými semínky. Pořad může sledovat na...

Celý článek

—————

03.03.2011 12:07

VAŘÍM S LÁSKOU jáhly v pořadu SAMA DOMA

V pátek 11. března 2011 bude hostem pořadu Sama doma Zuzana Kobíková, která zde předvede, kterak zdravě, chutně, hospodárně připravit jednoduché jídlo bez lepku, mléka, vajec. Půjde o jáhly, jejichž popularitu chce Vařím s láskou zvýšit, protože ví, že když se jáhly správně uvaří a ochutí, chutnají...

Celý článek

—————

28.02.2011 13:53

Kurzy vaření bez lepku, mléka, vajec ve studiu Divoká vařečka

   Ve spolupráci s gastronomickým studiem Divoká vařečka jsme pro Vás v Brně připravili kurz vaření bez lepku, mléka, vajec, soji, určený nejen pro celiaky a lidi s potravinovou alergií či intolerancí, ale pro každého kuchaře, který rád čelí novým výzvám. A  tou...

Celý článek

—————

25.02.2011 14:01

I ONA DNES vaří s láskou, bez lepku, mléka, vajec

I bez lepku, mléka, vajec vám  může chutnat – to čtenáři knížky Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec, vědí. A ostatní se to mohou dočíst v tomto článku, který Johana Barvínková věnovala právě o této kuchařce. Najdete zde i recept na perník bez lepku, mléka, vajec, zato s chutí skořice ,...

Celý článek

—————

08.02.2011 09:50

Fotoreportáž z perníkové ochutnávky v kavárně Spolek

Neměli jste možnost navštívit na sklonku ledna naši ochutnávku perníkových zákusků připravených bez lepku, mléka, vajec? Co se tehdy v kavárně Spolek ochutnávalo, můžete vidět na fotografiích Michala Sängera, recenzenta restaurací, jehož články si můžete přečíst na Foodblogu a v...

Celý článek

—————

17.01.2011 12:35

Kniha Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec vychází podruhé

 TISKOVÁ ZPRÁVA Na začátku ledna vychází podruhé kuchařská kniha Zuzany Kobíkové Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec. Určena je především čtenářům, kteří se ze zdravotních důvodů potřebují naučit vařit úplně nově, tedy bez potravin obsahujících jak lepek (obsažený v pšenici, žitu, ječmeni,...

Celý článek

—————

17.01.2011 11:24

Pozvánka k ochutnávce a diskusi: Jídlo bez lepku, mléka, vajec jako delikatesa

 25. ledna 2011 Vás Vařím s láskou zve do kavárny Spolek na denní menu připravené bez lepku, mléka, vajec. Na večer je tu pro Vás připravená ochutnávka: Srdce z perníkového řezu s medovou náplní. Pak můžeme debatovat,  ukážeme si také, jak může i těsto bez lepku, mléka,...

Celý článek

—————