Archiv článků

08.07.2010 16:34

Vyšla nová kuchařská kniha Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec

TISKOVÁ ZPRÁVA – Jak připravovat pokrmy bez obilné mouky, mléka, vajec pro strávníky s potravinovým omezením, například z důvodů bezlepkové diety, při potravinové alergii nebo intoleranci? Nebo pro lepší trávení a snazší udržení váhy? To je téma kuchařské knihy Vařím s láskou:...

Celý článek

—————

07.07.2010 11:06

Estragonový ocet domácí výroby

Vynikající přísada do salátové zálivky, marinády, dresingů, omáček i polévek, to je vinný nebo jablečný ocet aromatizovaný estragonem – bylinou jemné, ale plné, nasládlé, kořeněné aroma s náznaky vůně borovice, anýzu či lékořice. Jak si zážitek hluboké chuti připravit doma?...

Celý článek

—————

29.06.2010 14:52

Křest knihy Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec

Kniha Vařím s láskou: bez lepku, mléka, vajec je na světě, a  proto si Vás dovolujeme pozvat na její slavnostní křest, který se uskuteční ve čtvrtek 8. července 2010 v 18:00 v prostorách kavárny Spolek, Orlí 22, Brno. Na programu je seznámení s knihou a také ochutnávka jídel připravených s...

Celý článek

—————

13.04.2010 12:56

Vařím s láskou

Cílem knihy je představit čtenářům zdravější způsob stravování s potravinovým omezením. Důraz je kladen především na výběr nutričně hodnotných surovin (pohanka, jáhly, kukuřice, případně mouky a kaše z těchto plodin) a domácí přípravu jídel, pečiva i dezertů.     Kniha doporučuje...

Celý článek

—————